RUMORED BUZZ ON بیماری سل سرایت کننده است

Rumored Buzz on بیماری سل سرایت کننده است

Rumored Buzz on بیماری سل سرایت کننده است

Blog Article

● باکتری به نام مایکوباکتریوم توبرکلوزیس باعث ایجاد سل می‌شود. انواع مختلفی از سویه‌های سل وجود دارد و برخی از آنها به دارو مقاوم شده‌اند.

اگر شما بیماری سلیاک مقاوم دارید، ممکن است علائم شدید داشته‌باشید یا علائم شما ممکن است کاهش‌یابد، اما پس از مدتی دوباره عود کند. در هر صورت، التهاب روده‌ی کوچک شما بهبود نمی‌یابد. در این حالت، احتمالا به ارزیابی بیشتر در یک مرکز تخصصی نیاز دارید. بیماری سلیاک مقاوم می‌تواند کاملا جدی باشد و در حال حاضر هیچ درمان اثبات‌شده‌ای برای آن وجود‌ندارد.

دانه‌های خاصی مانند جو، می‌توانند در طول رشد و فرایند با گندم آلوده شوند. ضمنا جو خالص برای بسیاری از افراد مبتلا به بیماری سلیاک مضر نیست. در ایالات متحده، پزشکان به طور کلی توصیه‌می‌کنند که از جو جلوگیری شود، مگر اینکه به طور خاص برچسب بدون گلوتن داشته‌باشند.

محققان تخمین می‌زنند که تنها ۲۰ درصد از افراد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است تشخیص داده‌شوند.

در ادامه این مقاله قصد داریم به‌طور کامل به این سؤال پاسخ دهیم که «بیماری سل چیست؟». همچنین راه‌های تشخیص و درمان این بیماری را بررسی می‌کنیم.

این هم جالبه: جونگ ایوم بانوی بازرس سریال دونگی بیرون سریال + عکس های جذاب

[۱۳۲] تلاش برای ریشه‌کنی سل گاوی ناشی از «میکوباکتریوم بوویس» از گله‌های گاو و گوزن در نیوزیلند نسبتاً موفق بوده‌است[۱۳۳] ولی این تلاش‌ها در بریتانیا با موفقیت کمتری همراه بوده‌است.[۱۳۴][۱۳۵] منابع[ویرایش]

ولی اگر این اتفاق رخ دهد، علائم بیماری به این شکل بروز پیدا می‌کند:

● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار می‌کند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.

برای تشخیص و درمان بیماری سلیاک باید به متخصص گوارش مراجعه کنید. در دکترتو می‌توانید با بهترین متخصص گوارش آشنا شوید، به صورت آنلاین یا تلفنی با آنها مشورت کنید و یا برای دریافت نوبت حضوری اقدام کنید.

بیماری سل، فارغ از این که کدام قسمت بدن را درگیر می‌کند، با برخی علائم همراه است. از جمله این علائم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

گوشت تازه، ماهی و مرغ که بدون پودر سوخاری، چاشنی‌ها است

این بیماری درمان ندارد و برای درمان آن تنها می‌توان از روش‌های پیش‌گیرنده استفاده کرد. اگر نگران هستید که بیماری سلیاک برای شما مشکلاتی ایجاد کند، از گلوتن اجتناب کنید.

صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ ۱۴ نظر آنچه در این مقاله می‌خوانید بیماری سل تحقیق سلیاک یکی از بیماری‌های خودایمنی خطرناک است که فردی که به آن مبتلا است با برخورد با گلوتن دچار حمله می‌شود و پرزهای روده‌اش آسیب می‌بیند.

Report this page